Dacă visele tale nu te energizează, înseamnă că nu sunt suficient de mari

 

 

 

 

Dacă visele tale nu te energizează, înseamnă că nu sunt suficient de mari

 

Ultima zi din acest an este renumită ca ziua rezoluțiilor, ziua în care ne propunem noi țeluri pentru anul care ne bate la ușă. Eu te încurajez să pui o pauză setării de noi obiective pentru 2023 și te invit să ne uităm și să îmbrățișăm cu căldură anul care va pleca. 

Cum ar fi să celebrăm cu un pahar de șampanie momentele care ne-au marcat în acest an, acele momente care ne-au oferit lecții, reușite, clipe de neuitat pe care le-am înrămat? Să ne luăm rămas bun la de la anul 2022 înseamnă să fim reunoscători fiecărui moment din viața noastră. 

Înainte de a ne seta noi obiective, te invit să notezi gândurile despre acest an, să marchezi acele momente pentru care ești recunoscătoare. La baza noilor obiective stau lecțiile acumulate în acest an, acele experiențe care ne-au îmbogățit emoțional și care ne oferă perspective curajoase în noul an.

 

În fiecare zi la final de an, îmi ofer timp să îmi adun gândurile despre anul care trece, să scriu momente pentru care sunt recunoscătoare. Îmi fac timp să mă gândesc la lucrurile și oamenii dragi ce îmi susțin visele, îmi oferă încredere și devin parte din viața mea.  Acest exercițiu de recunoștință are rolul de a ne conecta cu noi înșine, de a fi mai conștiente de puterea pe care o avem în noi. Recunoștința este un dar al sufletului pe care ni-l putem oferi chiar noi în fiecare zi.

 

Celebrarea reușitelor la final de an este un obicei pe care l-am introdus în rutina mea de aproximativ 5 ani și care mă încarcă cu energie, îmi oferă vitalitatea de care am nevoie pentru a stabili obiective și mai îndrăznețe. Îmi place să cred că dacă visele tale nu te energizează, înseamnă că nu sunt suficient de mari. Este o invitație deschisă la CURAJ și pentru tine! 

 

Am început anul 2022 cu cele mai promițătoare obiective de până acum, țelul meu a fost să contribui la creșterea oamenilor prin coaching din toate colțurile lumii. Un vis măreț, dar mi-am făcut planul și am început să realizez pas cu pas, am început să definesc concret acțiunile astfel încât să îmi îndeplinesc obiectivul.

 

Îmi exprim dragostea față de toți cei care au ales să apeleze la serviciile mele de coaching, mentorat și training, să descarce ebook-urile mele, să participe la programele pe care le-am creat anul acesta și să se înscrie la cursurile de formare în Coaching ale școlii de Coaching Noble Manhattan. Vă mulțumesc! ❤️

Pentru a reciti peste câteva luni ca sursă de inspirație sau în momentele când nu mai zăresc oportunități în momente dificile, las mai jos momentele din acest an care m-au făcut să mă simt uimitor. Toate aceste momente vi se datoarează și vouă, oamenilor care sunteți alături de mine.

 

 

1. Mastermind-uri dedicate femeilor

Încă de la începutul anului 2022 am organizat Mastermind-uri gratuite dedicate femeilor. Scopul acestora a fost de a contribui și mai mult la dezvoltarea pilonului încrederii în sine, un loc unde SOLUȚIILE prind VIAȚĂ și oferă încredere în sine participantelor.

Timp de 4 luni am organizat un Mastermind pe lună cu o tematică diferită, care le-au oferit celor ce au participat un loc unde exprimarea a fost liberă, un loc unde soluțiile au răsărit, un loc unde dezvoltarea și creșterea au apărut, un loc unde eu am contribuit la creșterea celorlalți.

 

Mulțumesc tuturor femeilor care mi-au oferit încredere și au participat savurând din contextul de creștere care a fost creat. ❤️

 

 

 

2. Am fost desemnată Coach-ul Aului 2021

În luna Mai am fost desemnată de revista Briliance din Republica Moldova – Coach-ul Anului 2021. Pentru această surpriză mulțumesc tuturor celor care au lucrat cu mine, care mi-au oferit încredere să le ghidez evoluția prin sesiunile de coaching individual, de mentorat sau training. ❤️

 

 

 

3. Turul dedicat femeilor din Diaspora pentru a îmbrățișa schimbările

Am pornit această inițiativă chiar din Irlanda 🍀, țara care mi-a oferit curajul de a îndrăzni, și în Dublin am organizat primul workshop dedicat femeilor alături de Irina Galbura și Natalia Ionel, care au făcut posibilă desfășurarea acestui workshop. A fost un workshop despre ReInventare, a noastră, a femeilor pentru a ne alinia cu valorile noastre și a redescoperi cum este să trăim împlinite în fiecare aspect al vieții.

Imediat a urmat și Portugalia alături de Irina Preda, iar în a doua zi de Crăciun am revenit în Portugalia cu familia pentru vacanța de iarnă, dar și pentru un nou workshop dedicat femeilor, organizat alături de Violeta Ghilescu și Irina Miron.

 

Mulțumesc femeilor alături de care am organizat aceste workshop-uri, cât și participantelor care mi-au oferit lecții de viață fantastice fără ca ele să conștientizeze. Vă mulțumesc din suflet! ❤️

 

 

 

4. Workshop-uri și training-uri organizate pentru femei 

Am început această călătorie a  workshop-urilor din Chișinău cu cel organizat la inițiativa platformei Ofemeie.com unde am întâlnit femei minunate cu poftă de creștere personală și profesională. Un workshop care a însemnat mult pentru mine!

Un workshop care m-a surprins, dar mi-a confirmat faptul că noi, femeile, ne dorim evoluție, schimbare, transformare, cunoaștere a fost cel organizat pentru părinți de către o grădiniță privată din Chișinău. La workshop au venit mămicile dornice să exploreze, să savureze fiecare clipă împreună cu noi toate. Felicitări femei minunate! Timp pentru voi să vă oferiți și în noul an. 

 

Mulțumesc Viorica Țâmbalari și Corneliei Cătărău fondatoarea grădiniței private și femeilor care au spus Da, îmi doresc o schimbare și s-au alăturat nouă. ❤️

 


 

 

5. Am lansat primul program de coaching dedicat femeilor EmPower Women

Acest program este surpriza anului pentru mine, pentru că a evoluat atât de firesc încât nu mă așteptam. Am scris un articol întreg despre această evoluție și te invit să explorezi aici.

 

Mulțumesc tuturor participantelor din cadrul programului și în noul an reluăm experiența EmPower Women cu noi ediții! ❤️ 

 

 

 

6. Am explorat tainele NLP la nivel profesinist

Anul acesta mi-am dorit să explorez mai mult și la un nivel profesionit ce înseamnă, cum aplic și integrez principii de NLP cu Coaching pentru a oferi celor care vin alături de mine să evolueze o experiență inedită.

Am urmat primul nivel Practitioner NLP, urmează o călătorie în explorarea acestor taine și următoarele nivele le aștept cu nerăbdare.

 

Mulțumesc colegilor și trainerului, prieteniilor legate în zilele petrecute împreună la curs! Aștept să ne revedem! ❤️

 

 

 

7. Am devenit reprezentanta segmentului dezvoltării personale pentru filiala din România a asociației European Union of Women 

Toamna am sosit și la Atena alături de membrele comunității European Union of Women unde am celebrat 70 de ani de la înființare. Ne-am reunit membre din diferite țări și am împărtășit experiențe, valori și misiunea care ne-a adus împreună.

Am pășit în această asociație la invitația Cristinei Stoica să reprezint segmentul dezvoltării personale și să aduc coachingul mai aproape de fiecare femeie.

 

Îți mulțumesc Cristina Stoica pentru oportunitate și femeilor pe care le-am întâlnit! ❤️

 

 

 

8. Am lansat primul meu Curs Online – Transformare prin Intenții 

În urma acestor evenimente, workshop-uri, training-uri pentru femei și a sesiunilor de coaching am creat primul meu Curs Online – Transformare prin Intenții. Un curs intensiv în care te cunoaști în profunzime prin transformarea tiparelor mentale care te țin pe loc în noi perspective care te susțin în evoluție. 

Prin acest curs online îmi doresc să contribui la creșterea femeilor din fiecare colț al lumii. 

 

Mulțumesc femeilor care au achiziționat deja acest curs online! Am multe surprize pregătite pentru voi. ❤️

 

 

 

9. Am lansat Coaching Support Group în Italia și Irlanda

Coaching Support Group este o divizie a școlii de coaching Noble Manhattan din Marea Britanie în Italia și Irlanda, iar prin intermediul a două femei uimitoare din Republica Moldova stabilite în Italia – Doina Drăgoi și Irlanda – Natasha Arvinte-Hickey a fost posibilă această inițiativă. 

 

Vă mulțumesc femei minunate că ați spus da unei călătorii uimitoare! ❤️

 

 

 

10. Am fost desemnată Master Distribuitor for the year 2022 de către școala de coaching Noble Manhattan din Marea Britanie

Acum 4 ani am ales să îmi manifest misiunea de a contribui la creșterea oamenilor și a organizațiilor devenind Partener Oficial al școlii Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie pentru țările Republica Moldova, România, Serbia și Ungaria. În acest an au dat roade eforturile pe care le-am depus cu întreaga mea echipă și nu pot decât să le mulțumesc și să celebrăm această distincție împreună.

 

Vă mulțumesc dragilor că sunteți alături de mine! ❤️

 

 

 

 

11. Am dezvoltat comunitatea Noble Manhattan Coaching și au îmbrățișat coachingul multe organizații și oameni frumoși

Anul acesta am observat o cerere crescută a programelor de coaching, atât din partea organizațiilor, cât și din partea celor care își doresc să se cunoască la un nivel profund, să aplice tehnici de coaching în viața de zi cu zi și să îmbrățișeze profesia de Coach.

 

Vă mulțumesc că faceți parte din familia Noble Manhattan! ❤️

 

 

 

Pentru toate aceste reușite am acționat cu mult curaj și reprezintă obiectivul măreț împărțit în pași mici și concreți pe care i-am urmat cu determinare. 

 

Curajul este un ingredient cheie în orice reușită, este acel imbold pe care îl simțim în corp și care ne spune să acționăm, să mergem înainte, să avem încredere în noi că vom reuși. ☺️

Curajul și dorința sunt cele două ingrediente care pe mine m-au condus spre mari transformări atât în viața personală, cât și în carieră.

Pe lângă aceste reușite profesionale, în agenda mea am notat și reușite în plan familial și personal. Pentru toate aceste momente sunt recunoscătoare.

Te încurajez să notezi toate momentele pentru care ești recunoascătoare și să observi cum te simți. Îți vor oferi o stare spectaculoasă care te va ajuta să îți stabilești obiective mărețe care te vor energiza.

Pentru 2023 tot ce îți doresc eu este să îți găsești curajul de a îndrăzni, curajul de a transforma acele părți din tine pentru a străluci și mai mult. Și dacă nu îți iese din prima, voi fi lângă tine să te ghidez cu blândețe spre propria ta transformare cu mult curaj.

 

Să avem un an nou în care să ne îndeplinim cele mai arzătoare scopuri, în care să îndrăznim mai mult și un an care să fie în acord cu misiunea noastră. Dacă îți dorești să începi transformarea ta încă de acum, te invit să explorezi noul meu curs online aici.

 

Un An Nou cu mult CURAJ îți doresc,

 

Larisa Cepoi

Mindset Coach for Life & Business

Larisa Cepoi