Provocare despre Dăruire

Învata sa daruiesti

constient si din inima

Descoperă cum să transformi fiecare dar într-o sursă de bucurie și lumină în viața ta și a celor dragi ție!

Timp de 7 zile

din 4 decembrie

Zilnic

în căsuța ta poștală

Înregistrează-te acum

Într-o lume plină de zgomot și grabă, adesea uităm de esența lucrurilor cu adevărat importante. Una dintre aceste esențe este dăruirea. Dar nu orice fel de dăruire, ci acea dăruire care vine direct din inimă și care aduce cu ea o bucurie autentică atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru cel care primește.

Draga mea, intrăm în perioada magică a sărbătorilor de iarnă dar și în perioada anxietății legate de pregătirea cadourilor pentru cei dragi. Ne simțim pierdute într-o mare de opțiuni, ne întrebăm dacă alegerile noastre vor fi cu adevărat apreciate. Ne luptăm cu sentimentul că darurile noastre nu sunt suficient de bune, sau că nu reușim să transmită emoția pe care ne-o dorim. Toate aceste gânduri adaugă un stres suplimentar unei perioade care ar trebui să fie despre bucurie și conexiune.

Trebuie să știi că fiecare dintre noi are capacitatea de a oferi daruri, însă adevărata magie începe atunci când învățăm să dăruim conștient și din inimă. Te invit să descoperi alături de mine și alte femei minunate cum să transformi fiecare dar într-o sursă de bucurie și lumină în viața ta și a celor dragi ție.

A dărui conștient și din inimă aduce doar beneficii:

Am descoperit puterea de a dărui câțiva ani în urmă și vreau să împărtășesc și cu tine această experiență

Sunt Larisa Cepoi și mă declar o femeie împlinită, am o familie frumoasă și sunt înconjurată de oameni luminoși, care îmi transmit cu frecvența înaltă vibrația celei mai inspiraționale energii.

Sunt o persoană cu o puternică pasiune pentru oameni și comunicare, cu mult entuziasm, dar și pragmatism în același timp, fructific fiecare oportunitate pe care o întâlnesc pentru a-mi îndeplini misiunea de a descoperi potențialul în oameni.

Când am împlinit 35 de ani, în locul unei petreceri tradiționale, am ales să merg la la un supermarket și să cumpăr o mulțime de produse pentru soacra mea. Prin acest gest, am vrut să îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-a oferit-o după pierderea mamei. Ea a fost alături de mine în cele mai complicate momente, dăruindu-mi căldură și dragoste necondiționată. 

Anul trecut, am ales aceeași cale: în locul unei petreceri, am donat suma destinată celebrării unei asociații a copiilor diagnosticați cu boli rare genetice și autism. Acest gest m-a ajutat să conștientizez că bucuria de a dărui depășește granițele propriului ego, deschizându-mi inima către adevăratul sens al comuniunii și al gratitudinii. 

În spiritul aceleiași tradiții, anul acesta îmi voi sărbători ziua de naștere prin dăruire. În primul rând vreau să ofer din puterea de a dărui din inimă și conștient comunității mele de femei minunate. Iar la finalul provocării voi organiza un LIVE special unde voi dărui acces la cursul meu online „TRANSFORMARE PRIN INTENȚII”. E un dar oferit din suflet femeilor care vor să se regăsească pe sine și nu găsesc curajul și resursele necesare să o facă. 

Te invit și pe tine să te alături acest provocări, iar din 4 decembrie, zilnic vei primi pe mail –  diverse materiale și exerciții practice. Vei avea nevoie de maxim 30 de minute să consumi informația oferită și să faci notițe pentru exerciții. Iar acestea te vor ajuta să-ți dezvolți 4 abilități fundamentale, care vor deveni piloni ai dăruirii conștiente și din inimă. 

Să dăruiești înseamnă să primești înzecit. Te invit să învățăm cum să o facem conștient și din inimă, să împărtășim bucuria și să celebrăm frumusețea generozității! 

Învăță cum să dăruiești conștient și din inimă și să celebrăm împreună frumusețea generozității!

Completează formularul de înregistrare: