programe

Programe de coaching

pentru dezvoltarea abilităților
la nivel personal și profesional

Coachingul este...

…despre performanță și evoluție continuuă, iar dacă îți dorești să deprinzi noi abilități la nivel personal sau profesional te încurajez să explorezi programele de formare în coaching.

Fie că vrei să îți construiești o carieră în coaching sau să comunici eficient cu echipa, sau chiar să devii un manager care deține abilități de coaching sunt alături de tine împreună cu întrega echipă Noble Manhattan.

Începe

Acum!

PROGRAME

Practitioner Coach

Certificat

Este program individual pentru studii la distanță și te încurajez să faci acest pas când îți dorești să performezi la locul de muncă sau să-ti îmbunătăţești relațiile personale.

Dacă îți dorești să începi calătoria ta în lumea coachingului, acumulând fundamentele coachingului, cunoștințele și practica de care ai nevoie, Practitioner Coach Certificate este programul potrivit pentru tine.

Certificat

Conţine 5 module de studiu, exerciţii de consolidare, lecturi și eseuri, ore de pratică și 125 ore de studiu.

Practitioner Coach

Diploma

Este programul de bază în formarea ca life și executive coach. Dacă și tu îți dorești să îți construiești o carieră în coaching sau vrei să deprinzi abilități de coaching pentru a deveni un manager sau antreprenor care interacționează cu oamenii din echipă la un nivel superior, acesta este programul de care ai nevoie.

Diploma

Programul combină studiul la distanţă cu studiile rezidenţiale, cât și lucrul cu un mentor dedicat sau grupuri de studiu. Conține 350 ore de studiu Diploma și 125 ore Certificatul, 10 module, 14 webinarii, mentoring, study buddy group, ore de practică și un rezidenţiat activ de 3 zile.

Executive & Corporate

Certificate/Diploma

Este un program avansat, fiind echivalentul de studii al unui master.

Dacă ești Coach și îți dorești să colaborezi cu top și middle managementul companiilor te încurajez să faci pasul spre acest program pentru a deprinde abilități și cunoștințe necesare în colaborarea cu mediul corporate.
Iar dacă reprezinți o companie care își dorește să ofere managerilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de coaching pentru a deveni un Manager Coach pentru colegi, acest program este oportun nevoii tale, oferind studii la cel mai înalt nivel.

Certificate/ Diploma

Conține 3 module de studii, 4 seminare, webinarii și un training rezidenţiat de studiu activ de 3 zile, lucrul cu un mentor cât și un supervizor dedicat.

Child/Adolescent

CoachingFoundation

Ești părinte, profesor sau interacționezi cu copiii?

Aceste programe sunt o oportunitate pentru tine de a-ți dezvolta diverse abilități pe care le poți aplica în procesul de învățare și relaționare al copilului prin care să devină captivat de ceea ce se întâmplă în jurul lui – acasă, împreună cu ceilalți membri ai familiei, la școală, cu colegii și profesorii sau cu prietenii.

Coaching Foundation

Sunt programe în beneficiul copiilor dedicate tuturor adulților. Cuprind metode, tehnici, instrumente de coaching pentru a susține învățarea și dezvoltarea abilităților adulților în interacțiunea armonioasă cu copiii. Child Coaching Foundation (4-10 ani) și Adolescent Coaching Foundation (11 – 18 ani) sunt programe acreditate, de scurtă durată ce conțin 8 module – 16 ore de studiu.

MASTERCLASS

Coaching

Coaching

Masterclassul în Coaching Aplicat cu Supervizare este un workshop intensiv, dedicat managerilor, antreprenorilor, team leaderilor, pentru coachi la început de drum sau coachi cu experiență care doresc să își rafineze, să își antreneze continuu abilitățile dobândite în programele de formare în coaching, prin sesiuni practice cu alți coachi invitați.

În cadrul Masterclassului în Coaching Aplicat cu Supervizare se oferă supervizare de grup și training pentru învățarea într-un mediu bazat pe colaborare. Dacă îți dorești să te dezvolți în cadrul unui grup și nu doar individual, dacă vrei să te dezvolți, dar și să contribui la creșterea celorlalți ești în locul potrivit.

Workplace

Coaching

Este un program unic și inovator, care pregătește managerii să deprindă abilități de coaching într-un timp scurt.  Beneficiezi de training intensiv, atât teoretic, cât și practic alături de experți internaționali, având o durată de 75 ore.

Coaching

Dacă îți dorești să construiești o companie în care oamenii să se dezvolte armonios, să atragi noi talente, să crești performanța echipei și să-ți susții echipa pentru atingerea obiectivelor într-un mod eficient, Workplace Coaching vine în sprijinul tău pentru atingerea performanței echipe, companiei, cât și performanța ta ca manager.

Îndrăznește să

faci pasul

spre performanța pe care ți-o dorești!

CE BENEFICII AI DACĂ URMEZI

green line

Programele

Îndrăznește să

faci pasul

spre performanța pe care ți-o dorești!

CE BENEFICII AI DACĂ URMEZI

Programele