De la programul de coaching EmPower Women la un întreg manifest al femeilor

 

 

EmPower Women_puterea care este în tine, în fiecare femeie! ❤️

Când spun PUTERE mă gândesc la îmbinarea dintre curaj, curiozitatea de a explora cine ești cu adevărat, emoție și simțirea emoției, determinarea de a merge înainte chiar și când apar obstacole, dar și înțelepciunea de a fi flexibilă în funcție de cum este pavat drumul spre țelul tău. 

Tu cum definești PUTEREA?

 

EmPower Women a apărut la finalul verii acestui an sub forma unui program de coaching dedicat fiecărei femei care își dorește să îmbrățișeze schimbarea. Este un program care îmbină sesiunile individuale de coaching cu mastermindul de grup, pentru a oferi atât experiența de a lucra pe obiectivele proprii fie că sunt legate de planul personal, de carieră, sau de familie, cât și experiența de a lucra în echipă, unde transferul de cunoștințe aduce o îmbogățire pentru fiecare participantă la un nivel exponențial. 

Tematica mastermindului din cadrul programului o stabilesc în funcție de participante și de nevoia lor pentru a le oferi un cadru unde abordăm situații concrete, reale din viața de zi cu zi. Mastermindul este un catalizator al tuturor experiențelor unde îmbin trainingul, mentoratul și coachingul de echipă pentru un rezultat spectaculos.

 

Te întrebi de ce am creat programul EmPower Women?

Cred cu tărie că fiecare om are un potențial ce are nevoie să fie șlefuit, are nevoie de ghidare să pună reflectorul asupra lui și să strălucească. În sesiunile de coaching individual m-am întâlnit preponderent cu femei frumoase care își doreau o schimbare, să se simtă împlinite, să își găsească scopul în ceea ce realizează. Am văzut pofta de cunoaștere și dezvoltare a femeilor. 

Acum 10 ani și eu am fost una dintre femeile care am învățat de la alte femei cum să îmi gestionez emoțiile, cum să scap de vinovăție și să văd din nou soarele pe strada mea după ani buni în care mă îndepărtasem treptat de mine. Pentru mine, soluția au fost sesiunile de coaching și am înțeles cât de mult poți evolua când ești ghidat să ajungi sub reflectorul tău. 

Când am explorat coachingul la un nivel profesionist, am descoperit că este chiar misiunea mea și mi-am dorit încă de atunci să creez un program de coaching pentru femei pentru a mulțumi femeilor din viața mea care au crezut în mine, cât și a oferi din experiența mea de Coach, Trainer și Mentor mai departe. 

 

Dacă și tu îți dorești o schimbare, te încurajez să acționezi! 

Dacă simți că vrei să realizezi mai mult, să acționezi cu mult curaj pentru a face schimbări, dar ești mereu într-o cursă a timpului care nu este suficient sau dacă  crezi că nu ești suficient de pregătită te invit să descoperi programul.

Prin prisma experiențelor noastre ne setăm realitatea și prin programul EmPower Women te invit să explorezi noi perspective care îți aduc energia și curajul de a face schimbările pe care ți le dorești.

Îndrăznește cu mult curaj!

Până acum au fost două ediții ale programului EmPower Women și le mulțumesc din toată inima femeilor care au participat, le sunt recunoscătoare pentru cuvintele minunate pe care mi le-au lăsat la finalizarea programului. Înscrierile sunt deschise pentru a treia ediție EmPower Women. 

Dar manifestul EmPower Women acum avea să înceapă! 

În fiecare zi îi transmit fiicei mele Patricia principii sănătoase pe care le aplicăm în familie, le exemplificăm prin acțiuni zilnice, iar în momentul lansării programului primeam multe notificări. Era timpul nostru de petrecut împreună și curioasă m-a întrebat de ce se aud atât de multe sunete pe telefonul meu. Atunci i-am povestit despre noul meu program EmPower Women și cum îmi doresc să contribui sănătos la evoluția femeilor. A dorit să simtă și ea energia proiectului pentru a fi sursă de inspirație pentru prietenele ei și împreună ne-am realizat hanorace cu mesajul EmPower Women.

 

O surpriză tare plăcută pentru mine a fost când și alte femei și-au dorit hanorac cu mesajul EmPower Women. Pasul până la a realiza hanorace cu mesajul EmPower Women pe mai multe culori a fost rapid. Acum femei din comunitatea mea poartă hanoracele EmPower Women cu recunoștința că pot fi sursă de inspirație pentru femeile din jurul lor. Mă simt tare împlinită că am creat un fenomen la care nici nu mă gândeam. Încă o dată mă bucur de puterea lui împreună care se propagă cu o viteză uimitoare. Dacă și tu îți dorești hanorac cu EmPower Women lasă-mi mesajul tău.

Foarte curând voi realiza hanorace și cu alte mesaje care să fie inspirație pentru noi, femeile. 

Începând cu noul an, voi lansa și o serie de Mastermind-uri cu diverse tematici pentru femei cu scopul de a face o schimbare pozitivă în percepția tuturor femeilor de a îmbrățișa schimbările cu blândețe, curaj și determinare. Împreună reușim să depășim tipare adânc înrădăcinate și să construim un viitor frumos.

 

Dacă ar fi să extrag câteva gânduri din această experiență, sunt cele de mai jos:

  • Crede în visul tău cu entuziasm și va deveni molipsitor, se va rostogoli ca un bulgăre adăugându-se straturile de zăpadă care contează;
  • Rămâi flexibil și îmbrățișează oportunitățile acționând;
  • Când ți-ai descoperit scopul în viață, te încarci cu energie mergând; 
  • Copiii sunt fini observatori ai părinților și au capacitatea de a te ancora în prezent cum nu te-ai fi gândit;
  • Curajul este despre a vedea în ce măsură poți să fii tu însuți și să contribui.

 

 

 

Dacă vrei să îi oferi un cadou altfel unei femei din viața ta, fie că este mama ta, prietena ta, fiica, sora sau soția ta programul EmPower Women este potrivit. Lasă-mi mesajul tău și împreună personalizăm un card cadou EmPower Women pentru un cadou transformațional. 💌

 

 

Cu inspirație,

Larisa Cepoi

Mindset Coach for Life & Business

Larisa Cepoi