icon heart

Mă bucur că ești aici să ne cunoaștem!

Mă bucur că ești aici
să ne cunoaștem!

Bun Venit!

Numele meu este Larisa Cepoi și sunt prima Ambasadoare a Coachingului în Republica Moldova, trainer, mentor, Practitioner Master NLP, Life & Business Coach și Partener Oficial Noble Manhattan Coaching pentru Republica Moldova, România, Serbia, Ungaria și Irlanda.
Dacă ai ajuns pe pagina mea, înseamnă că e momentul în care îți dorești o schimbare, o creștere și o dezvoltare personală sănătoasă! Iar pentru acest lucru, te felicit! E un lucru minunat să fii conștient și să acționezi astfel încât să devii cu fiecare zi mai puternic, mai curajos, să devii ceea ce îți dorești.
thumbnail

PASIUNEA PUTERNICĂ PENTRU​

Oameni

&

Comunicare

Sunt o femeie implinită, am o familie frumoasă și sunt înconjurată de oameni luminoși, care îmi transmit cu frecvența înaltă vibrația celei mai inspiraționale energii.
Sunt o persoană cu o puternică pasiune pentru oameni și comunicare, cu mult entuziasm, dar și pragmatism în același timp, fructific fiecare oportunitate pe care o întâlnesc pentru a-mi îndeplini misiunea de a descoperi potențialul în oameni. Consider că fiecare om are ascuns în el un imens potențial care așteaptă să fie descoperit și fructificat. Mă las inspirată și inspir, îmi place să ofer și să primesc fără a aștepta momente speciale, sunt adepta de a mi le crea zilnic și de a mă bucura de cele mai mici reușite
Încurajez dezvoltarea personală și profesională, învățarea continuă și cultivarea obiceiurilor pe care mi le doresc, pe care le transmit și celor doi copii ai mei ce îmi amintesc zilnic determinarea și curajul de a-ți îndeplini visul cu plăcere. Fiecare trăiere și emoție din sedințele de coaching ale clienților mei mă ajută să înțeleg cât de frumos este să apari în viața oamenilor și să le oferi sprijinul de care au nevoie.

Călătoria

Mea

Călătoria în descoperirea mea a pornit odată cu oportunitatea unui schimb de experiență în Irlanda, când eram studentă, care mi-a schimbat extrem de mult viața și perspectiva asupra ceea ce vreau să devin și cum să-mi construiesc cariera. A fost prima mea oportunitate de a acționa pe cont propriu, de a studia, de a-mi câștiga bani pentru trai, de a mă adapta într-un mediu total necunoscut, de a aprecia tot ceea ce am, dar și pentru că în cei cinci ani cât am locuit acolo, m-am redescoperit, mi-am asumat angajamente cu încredere. Fiecare călătorie este unică, din fiecare învăț, primesc și ofer, însă cea mai prețioasă rămâne a fi Că ătoria către noi înșine!
Am revenit în Republica Moldova, unde mi-am alimentat dorul față de oameni și jurnalism, urmând cursurile unei școli de televiziune. Treptat am început să coordonez echipe de zeci de oameni în calitate de HR Manager – dezvoltând oamenii și identificând potențialul pe care îl aveau.

Întâlnirea cu

Coachingul

Mi-am dorit să mă dedic și mai mult misiunii mele, și am început să urmez programele de formare în coaching la una dintre cele mai renumite școli de coaching din lume – Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie, devenind Life & Business Coach și prima Ambasadoare a Coachingului în Republica Moldova. Iar din dorința de a inspira oamenii să trăiască frumos, să își construiască viața și cariera cum își doresc, am devenit Partener Oficial Noble Manhattan Coaching în Republica Moldova, România, Ungaria,  Serbia și Irlanda.

Călătoria

Mea

Călătoria în descoperirea mea a pornit odată cu oportunitatea unui schimb de experiență în Irlanda, când eram studentă, care mi-a schimbat extrem de mult viața și perspectiva asupra ceea ce vreau să devin și cum să-mi construiesc cariera. A fost prima mea oportunitate de a acționa pe cont propriu, de a studia, de a-mi câștiga bani pentru trai, de a mă adapta într-un mediu total necunoscut, de a aprecia tot ceea ce am, dar și pentru că în cei cinci ani cât am locuit acolo, m-am redescoperit, mi-am asumat angajamente cu încredere. Fiecare călătorie este unică, din fiecare învăț, primesc și ofer, însă cea mai prețioasă rămâne a fi Călătoria către noi înșine!

Am revenit în Republica Moldova, unde mi-am alimentat dorul față de oameni și jurnalism, urmând cursurile unei școli de televiziune. Treptat am început să coordonez echipe de zeci de oameni în calitate de HR Manager – dezvoltând oamenii și identificând potențialul pe care oamenii îl aveau.

Întâlnirea cu

Coachingul

Mi-am dorit să mă dedic și mai mult misiunii mele, și am început să urmez programele de formare în coaching la una dintre cele mai renumite școli de coaching din lume – Noble Manhattan Coaching din Marea Britanie, devenind Life & Business Coach și primul Ambasador al Coaching-ului în Republica Moldova. Iar din dorința de a inspira oamenii să traiască frumos, să își construiască viața și cariera cum își doresc, am devenit Partener Oficial Noble Manhattan Coaching în Republica Moldova, România, Ungaria și Serbia.

Astăzi sunt aici să te susțin și însoțesc în călătoria către tine din care vei culege

cele mai frumoase rezultate

EXPLOREAZĂ POTENȚIALUL

pe care îl ai

Te invit și pe tine să îți identifici potențialul și să îl fructifici, dar și mai mult să descoperi Coachingul ca un partener în evoluția ta, personală sau profesională!