Provocare despre Transformare

Eu pot!

Ce se afla dincolo de"eu pot"?

– curs de transformare ghidată în 3 luni –
DUBLIN, Irlanda

START: 10 februarie 2024

locuri limitate

Transformare în 3 luni

Într-o lume plină de zgomot și grabă, adesea uităm de esența lucrurilor cu adevărat importante. Se-ntâmplă să ignori fie intenționat, fie din neștiință și doar atunci când ești pusă față-n față cu durerea, înțelegi de ce mai exact ai nevoie. 

Mă-ntreba zilele trecute cineva cum ar putea o persoană să fie convinsă de necesitatea coaching-ului, iar răspunsul meu e simplu: nimeni nu trebuie să fie convins! 

Nu ai cum să știi ce efect are un analgezic până nu te doare ceva. Nu ai cum să știi cum îți fierbe corpul până nu ai febră. Nu poți ști ce se află dincolo de hotarele țării tale până nu ieși din ea. 

Coachingul este o călătorie, un elixir pentru suflet la care apelăm doar atunci când înțelegem că resursele noastre interioare ne cer asta.

În agenda evenimentului offline din 10 februarie:

În agenda evenimentului offline din
10 februarie:

Viziune. Strategie. Acțiune.  Îți place cum rimează? Atunci acționează! 

Pe 10 februarie vom seta un traseu CONCRET pentru: – a stabili un traseu de eliberare de mentalitatea de victimă; – a crește sau reconfirma aripile de învingător: eu vreau, eu pot, eu acționez; – a crea un exercițiu clar de înfruntare a anxietății, burn out-ului și procrastinării creșterii profesionale; – a practica tehnicile NLP pe propriul progres; – a aduna oameni valoroși cu care să schimbăm aceeași sete de mai bun, mai sănătos, mai de impact pentru propria noastră dezvoltare.

Pe 10 februarie dăm startul unui proces de transformare ghidată pentru un grup PRIVAT de femei. Ulterior, timp de 3 luni, vom urma pas cu pas acest triunghi al transformării prin coaching: VIZIUNE. STRATEGIE. ACȚIUNE. 

Ah da! Pentru cei interesați, vom avea și un demo practic de înregistrare a statutului de self-employed sau sole trader în Irlanda, oferit de Natalia Luncaș Ionel, antreprenoare și ea. 

De ce să participi la evenimentul din Dublin?

Am descoperit puterea coachingului câțiva ani în urmă și vreau să împărtășesc și cu tine această experiență

Numele meu este Larisa Cepoi și sunt prima Ambasadoare a Coachingului în Republica Moldova, trainer, mentor, Practitioner Master NLP, Life & Business Coach și Partener oficial Noble Manhattan pentru Republica Moldova, România, Serbia, Ungaria și Irlanda🍀. 

Sunt o femeie împlinită, am o familie frumoasă și sunt înconjurată de oameni luminoși, care îmi transmit cu frecvența înaltă vibrația celei mai inspiraționale energii. 

Sunt o persoană cu o puternică pasiune pentru oameni și comunicare, cu mult entuziasm, dar și pragmatism în același timp. Fructific fiecare oportunitate pe care o întâlnesc pentru a-mi îndeplini misiunea de a descoperi potențialul în oameni. 

Ah! V-am spus că înainte de coaching am lucrat în Resurse Umane, da? 8 ani în urmă coachingul abia era cunoscut, iar astăzi este a doua profesie îmbrățișată în lume, potrivit statisticilor, după IT.

Încurajez dezvoltarea personală, profesională și învățarea continuă. Prin propriul exemplu încerc să transmit asta și celor doi copii ai mei ce-mi amintesc zilnic ce înseamnă determinarea și curajul de a-ți îndeplini visul cu plăcere. Fiecare trăire și emoție din ședințele de coaching cu clienții mei mă ajută să înțeleg cât de frumos este să apari în viața oamenilor și să le oferi sprijinul de care au nevoie. 

Citeșt mai mult DESPRE MINE

triunghiul transformarii ghidate

Un curs de 3 luni cu un impact pentru 30 de ani

Nu, acest curs nu-ți va oferi diploma de coaching, dar îți va pune pe masă instrumentele pentru self-coaching. Ești familiarizată cu acest concept?

De exemplu, atunci când ai un moment de anxietate personală sau profesională, nu cauți în sertarul cu diplome ce ștampilă ar putea să te ajute, dar inconștientul  tău apelează la toate instrumentele interioare pentru a găsi o soluție. Eu VREAU, eu POT, eu ACȚIONEZ. 


Pe 10 februarie va fi lansat acest curs în Irlanda. În cadrul unui grup privat de femei vom porni pe calea triunghiului transformării ghidate încât la finalul acestui trimestru fiecare participantă să aibă un traseu clar de reinventare.

Vrei o creștere financiară, dar nu știi de unde să începi? Îți dorești o promovare la actualul loc de muncă? Știi că poți face „și una, și alta”, dar nu știi care e mai potrivit pentru tine?

Hai să facem CLARITATE împreună. Eu sunt aici, ghidul tău. Tot ce trebuie tu să faci e să dai click pe butonul de mai jos:
triunghiul transformarii ghidate
Mă bucur mult ca acest eveniment să fie organizat în parteneriat cu Natalia Luncaș Ionel, autoarea blogului Mama în .IE.

Pasiunile noastre de a descoperi oameni, de a dărui dezinteresat și setea pentru învățare continuă ne-a unit eforturile. Am cunoscut-o în 2022, atunci când ea și colega sa Irina Galbura au organizat un atelier deschis de dezvoltare personală la Dublin. 

De fiecare dată când văd evenimente organizate pentru și despre diasporă îmi crește inima. În Irlanda e o parte din mine, am rădăcinile lăsate după o poveste de viață frumoasă trăită și cu zâmbete, dar bocete și revin mereu cu dor și emoții.

Apoi, urmărind cu multă curiozitate blogul Nataliei, ea povestindu-și experiența de integrare în Irlanda, relația noastră a devenit și mai puternică de când Natalia a apelat la ședințele mele de coaching. 

„Recunosc că i-am cerut suportul Larisei pentru ședințe individuale atunci când nu mai făceam față. Eram într-o tranziție de la statutul de angajată la antreprenoare și habar n-aveam dacă eu pot, cum trebuie să pot și sumedenia de credințe limitative îmi dădeau mari bătăi de cap. 

Larisa mi-a oferit claritate: în gânduri, frici, dorințe și planuri. Claritate sper să putem oferi și mai departe comunității mele virtuale adunate prin blogul Mama în .IE, dar și mulți alți urmăritori vorbitori de română din toată lumea.” – a povestit Natalia pe blogul www.mamainie.eu

Vino să descoperim împreună ce se află dincolo de „EU POT”.