Turul dedicat femeilor din Diaspora spre a îmbrățișa schimbarea

 

 

 

 

Turul dedicat femeilor din Diaspora spre a îmbrățișa schimbarea

 

Ce simți când este un nou început pentru tine? Cât de mult îmbrățișezi schimbarea? 

 

Fiecare zi este un nou început. Întotdeauna începem ceva, astfel poți integra în mod conștient o fărâmă de început în fiecare acțiune, în fiecare proiect pe care îl îmbrățișezi cu blândețe, fiind chiar călătoria evoluției tale.

 

De când am deschis larg ușa și am lăsat să intre în viața mea oportunitățile, m-au surprins cu fiecare pas, oferindu-mi învățături, momente frumoase care m-au condus treptat spre ceea ce am devenit astăzi.  

Trezirea curajului pentru mine a fost în anii trăiți în Irlanda, unde am învățat ce presupune să evoluez în carieră, să cresc ca femeie și să îmi croiesc drumul într-un loc departe de casă, dar care a devenit a doua mea casă. 

Dragostea pentru dezvoltarea personală am întâlnit-o în Irlanda, când eram HR Manager și am învățat să văd în oameni potențialul pe care îl aveau, să dezvolt alături de ei un plan de carieră aliniat cu ceea ce își doreau pentru a aduce în organizația din care făceam parte omenescul în fiecare aspect. 

 

 

O inițiativă dedicată femeilor din Diaspora

În multe sesiuni individuale de coaching întâlnesc femei frumoase dornice de a se reinventa în plan personal, în carieră, în viața de familie și mi-am propus să pornesc un Tur dedicat femeilor din Diaspora – astfel eu ajung în fiecare colț al lumii unde se regăsesc femei care își doresc o schimbare, o evoluție, iar prin workshop-urile pe care le organizez explorăm și adorbăm diferite tematici despre valorile personale, credințele pe care le avem, tiparele mentale care ne țin pe loc sau care ne propulsează, instrumente și exerciții practice care se pot aplica și integra imediat în viața reală.  Prin aceste workshop-uri îmi doresc să aduc sclipire în fiecare femeie și să creadă cu tărie că fiecare vis al ei este posibil, să prindă curaj pentru a îndrăzni chiar dacă apar obstacole pe traseu. 

 

Fiecare femeie este și are o voce puternică în interior, dar este nevoie să o lase să iasă la suprafață, să aibă încredere în sine că totul este posibil. Oportunitățile apar, iar forța noastră de a acționa este magică când ne dăm voie să fim noi înșine. Cu acest gând am pornit turul workshop-urilor dedicate femeilor din Diaspora.

 

Am pornit această inițiativă chiar din Irlanda 🍀, țara care mi-a oferit curajul de a îndrăzni, și în Dublin am organizat primul workshop dedicat femeilor alături de Irina Galbura și Natalia Ionel, care au făcut posibilă desfășurarea acestui workshop. A fost un workshop despre ReInventare, a noastră, a femeilor pentru a ne alinia cu valorile noastre și a redescoperi cum este să trăim împlinite în fiecare aspect al vieții. 

M-am încârcat cu o energie fantastică și mi-a oferit imboldul de a de merge în fiecare comunitate de femei din Diaspora pentru a le dărui acestora puterea de lăsa barierele jos și de a porni hotărâte spre visul lor.

 

Workshop Irlanda

 

Voi fi în Portugalia ❤️, pentru a organiza un workshop în inima Lisabonei pentru o nouă comunitate de femei alături de Irina Preda căreia îi mulțumesc din plin că a generat contextul în care fiecare femeie să se bucure și să extragă informațiile utile din workshop. O oportunitate de a crea noi conexiuni și de a desprinde învățături, de a gusta din experiența workshop-ului pe care l-am pregătit.

 

Dacă ești în Lisabona mâine, în data de 17 Septembrie, sau vrei să îi oferi un cadou prietenei, mamei, surorii poți rezerva locul

 

Îți dorești să ajung și în orașul tău? Sunt tare bucuroasă să-mi scrii aici și împreună gândim un workshop care să aducă vitalitate în viața fiecărei femei, indiferent că își dorește un nou început în carieră, în propria redescoperire sau să aducă armonia în viața de familie. 

 

 

EmPower Women…programul de coaching pentru tine

Cu scopul de a ajunge la cât mai multe femei minunate în fiecare colț al lumii, de a le oferi spațiul în care să se regăsească și să identifice drumul lor, am creat programul EmPower Women, un program de coaching dedicat fiecărei femei care vrea să trăiască aliniat cu valorile sale și să fie împlinită în fiecare arie din viața sa. 

 

Am creat acest program pentru tine, pentru a-ți găsi curajul să lași schimbările să pătrundă în viața ta, transformând tiparele care te blochează în credințe constructive. Fiecare nou început are nevoie de claritate, de ghidare astfel încât să te îndrepți cu pași hotărâți spre obiectivul tău, iar eu sunt aici să te ghidez în acest proces.

 

program coaching EmPower Women

 

 

EmPower Women este un program de coaching flexibil, care îmbină Sesiunile Individuale de Coaching cu Mastermind-ul de Grup, astfel încât chiar dacă îți dorești o schimbare în plan personal (redescoperirea ta, relația de cuplu, relația cu familia, relația cu copiii, relația ta cu cei din jur) sau în carieră (descoperirea abilităților, gestionarea echipei, relația cu managerul tău, relația cu partenerii, performanța și inovația în afacere) obiectivul tău să fie îndeplinit.

 

Te invit în grupul de Telegram EmPower Women unde să te încarci cu energie bună de purtat alături de peste 400 de femei și locul unde vei găsi exerciții de selfcoaching (click aici). 

 

Aici poți explora întregul program, iar la final te așteptă Ebook-ul care poartă același nume, sub forma unui Ghid Practic pentru orice femeie care își dorește să aducă o transformare constructivă în viața sa, mai concentrată și mai împlinită.

 

Îndrăznește să vrei mai mult. Ce înseamnă pentru tine a îndrăzni? 

 

 

Multă inspirație

Larisa Cepoi

Mindset Coach for Life & Business

Larisa Cepoi