Am lansat o serie de Mastermind-uri, locul unde Soluțiile prind Viață

 

 

mastermid

 

Am lansat o serie de Mastermind-uri, locul unde Soluțiile prind Viață 

 

Mi-am propus încă de la începutul anului că voi fi mai aproape de tine cu informații din lumea coachingului, cu soluții utile și practice care vă aduc un sâmbure de conștientizare, schimbare și acțiune în activitățile zilnice pentru a îndrăzni mai mult. Cu mai mult curaj. În fiecare zi.

Pe contul meu de instagram vei găsi multe informații și live-uri cu oameni care au hotărât să facă un pas spre schimbare și au acceptat cu ei înșiși provocarea de a explora coachingului la un nivel avansat, în cadrul unui program de formare în coaching.

Iar în fiecare zi de Luni am creat pentru tine rubrica de Întrebări & Răspunsuri, unde îmi poți lăsa întrebările și curiozitățile tale despre coaching sau despre ce te frământă la moment, și revin cu răspunsuri. Momentul în care eu sunt alături de tine. ❤️

 

Acum o lună, la rubrică Întrebări & Răspunsuri, am realizat un sondaj cu oamenii cu care am interacționat în sesiunile de coaching, majoritatea femei, cu scopul de a afla care este acel mic aspect care le face să se simtă împlinite. Și le-am adresat o întrebare atât de simplă, pe atât de profundă > Dacă ar fi să te sărbătorești pe tine, astăzi, și să-ți demonstrezi, printr-un gest mic, că ești o prioritate și contezi în viața ta, care sunt acele lucruri pe care le-ai face?

Am primit multe răspunsuri, aparent simple, care în viața de zi cu zi ni se par mici de tot, dar pentru fiecare dintre noi acel mic lucru ne încarcă cu energie bună. Cineva a răspuns că și-ar da o întâlnire cu prietenele ca în adolescență, altcineva că ar savura popcorn în dormitor vizionând filmul preferat, o vizită la coafor mai des și multe alte răspunsuri cu însemnătate pentru fiecare.

Lucruri mici, dar care sunt esențiale pentru noi să ne simțim împliniți. Ți-am povestit exercițiul pe care l-am realizat pentru a conștientiza cât de puțin avem nevoie pentru a fi împliniți.

Tu cum răspunzi la întrebare?

 

Aceste răspunsuri pe care ni le oferim nouă stau la baza stimei de sine și încrederii în sine. Un subiect care îmi place tare mult pentru că este pilonul de bază în orice realizare.

 

 

Am lansat o serie de Mastermind-uri

Pentru a contribui și mai mult la dezvoltarea pilonului încrederii în sine, am lansat o serie de Mastermind-uri, un loc unde SOLUȚIILE prind VIAȚĂ și oferă încredere în sine participanților.

În fiecare lună organizez un Mastermind cu o tematică diferită, care le oferă celor ce participă un loc unde se pot exprima liber, un loc unde pot găsi soluții, un loc unde se pot dezvolta și pot crește, un loc unde pot contribui la creșterea celorlalți.

Mastermind-ul este gratuit, pentru a oferi posibilitatea tuturor celor care își doresc să participe.

 

 

Ce este un Mastermind?

Un Mastermind este mixul extraordinar dintre mentorat, training și coaching de grup. Un grup de Mastermind are puterea incredibilă de a te inspira, de a conștientiza și de a acționa în îndeplinirea scopului tău.

Adevărata putere a grupului de Mastermind este a întregului grup în sine, a experiențelor tuturor membrilor.

 

Iată câteva motive pentru care să participi la un unul dintre Mastermind-urile pe care le organizez:

1. primești soluții, idei, recomandări la provocările pe care le ai

2. îți dezvolți abilitatea de a comunica

3. depășești mai ușor provocările pe care le ai

4. îți crești încrederea în tine

5. înveți din experiența membrilor

6. beneficiezi de perspective noi asupra ceea ce faci

7. obții claritate asupra obiectivelor pe care le ai

8. obții feedback real de la membrii grupului și de la mine

9. dezvolți un sentiment de apartenență și te simți împlinit

10. îți dezvolți un mindset de creștere și vei lua decizii mult mai rapid

 

Dacă ar fi să identific un cuvânt care să exprime ceea ce înseamnă un Mastermind este ÎMPREUNĂ.

 

 

 

În luna februarie a avut loc primul Mastermind cu tematica – Cum îmi elimin gândurile autodistructive și îmi recapăt liniștea interioară?

 

Am văzut dorința oamenilor de a se conecta unul cu celălalt și cum treptat au devenit vulnerabili consolidând în același timp încrederea în sine. Mai jos, îți ofer concluziile din prima sesiune de Mastermind.

Gândurile pot fi de două feluri: creative și distructive! Pentru a scăpa de gândurile distructive este binevenit să realizăm exercițiul de mai jos, cel puțin 3 minute. Ia-ți o agendă și un pix pentru a-ți pune gândurile.

 

Pentru o gestionare sănătoasă a gândurilor (distructive) urmează cei 4 pași:

1. Ascultă gândul (Notează-l!)

2. Acceptă-l!

3. Lasă-l să iasă! (tehnici de respirație)

4. Convertește-l în soluție!

 

 

Dacă ți-a trezit curiozitatea, te aștept alături de mine și alți oameni frumoși. O sesiune de Mastermind durează 2 ore, începe de la 18.30 și se finalizează la 20.30.

 

Pe 30 Martie, va fi a doua sesiune de Mastermind cu tematica – Cum acceptăm frumusețea propriilor imperfecțiuni și ne detașăm de perfecțiune?

Te invit alături de mine să aduci o schimbare în modul în care privești lucrurile și să îți însușești curajul de a Îndrăzni.

 

Te poți înregistra aici pentru Mastermindul din 30 Martie.

Invită și un prieten alături de tine la Mastermind. Este cel mai frumos dar pe care îl poți oferi cuiva drag. Un dar cu impact în dezvoltarea personală.

 

 

Cu inspirație,

 

Larisa Cepoi

Life & Business Coach

Larisa Cepoi